Over België

Dichtbij maar helemaal vakantie

Zoek nu een vakantiehuis via Villaplanner Zoek direct

Een heerlijke vakantie in een mooie villa kun je ook gewoon in ons buurland België beleven. Wat dacht je van wandelen in de Ardennen, een Luikse wafel eten op een gezellig terrasje, of genieten van de zon op het strand? België biedt topvakanties, dicht bij huis.

Belgie Brugge

Ben je op zoek naar een sportieve vakantie? Niets is leuker dan vanuit je vakantiehuisje in het bos een mooie wandel- of fietstocht door de groene natuur maken. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen, waar het hele gezin klautert over stenen en bomen, kanotochten maakt en heerlijk in het gras gaat zitten voor een lekkere picknick. Aan het einde van de dag kom je met een voldaan gevoel terug bij je villa. Lekker nog even bij het huisje zitten en genieten van het geritsel van blaadjes en het getjilp van de vogels.

Belgie Ardennen

Natuurlijk is België ook een ideale bestemming voor het verkennen van mooie steden, zoals Gent, Brugge, Antwerpen en Brussel. Stuk voor stuk indrukwekkende steden waar je je uren kunt vermaken. Nadat je het Atomium en Manneken Pis hebt gezien kun je op een pleintje neerstrijken voor een echt Belgisch biertje of een frietje. Bijvoorbeeld op de Grote Markt. Over Belgische lekkernijen gesproken: natuurlijk neem je als souvenir wat echte Belgische chocolade mee. Genieten!

Belgie Brussel