Nederland

Lekker weg in ons eigen land

Zoek nu een vakantiehuis via Villaplanner Zoek direct

Voor een fantastische vakantie hoef je echt niet altijd de grens over. Ook in ons eigen landje is heel veel moois te zien. Of je nu over brede zandstranden wilt struinen, middeleeuwse centra van grote steden wilt verkennen of het liefst een fijne boswandeling maakt tijdens je vakantie: in ons eigen Nederland kan het allemaal. Bovendien hoef je minder ver te reizen, wat weer tijd en geld scheelt!

Wat dacht je van een vakantie aan de kust? Onze brede zandstranden blijven prachtig. In de zomermaanden is het altijd gezellig druk aan zee, bijvoorbeeld bij Scheveningen, Kijkduin of Katwijk. Terwijl je kinderen druk bezig zijn met het maken van zandkastelen of een weddenschap over wie er het eerst in het water ligt, geniet je van de warme zon een drankje van de beachbar.

Villa Nederland Strand

Voor sportieve vakantiegangers die van de natuur houden zal het geen geheim zijn: ons land heeft fantastische bossen, waar je de mooiste wandel- en fietstochten maakt. In Drenthe bijvoorbeeld. Vanuit een sfeervol vakantiehuis midden in het bos ga je dagelijks vroeg op pad om mooie tochten te maken, langs gezellige dorpjes en indrukwekkende hunebedden.

Villa Nederland Drenthe

In Nederland hoef je als cultuurliefhebber ook nooit ver te zoeken om een gezellige, oude stad te vinden waar je je uren kunt vermaken. Altijd leuk om vanuit je villa op de fiets te stappen en steden als Delft, ’s Hertogenbosch of Den Haag te verkennen. Wandelen langs grachten, genieten van het uitzicht vanaf indrukwekkend hoge kerktorens en lekker relaxen op een zonnig terrasje. Het kan allemaal in Nederland.

Nederland Delft