Oostenrijk

Op avontuur in een prachtig berglandschap

Zoek nu een vakantiehuis via Villaplanner Zoek direct

Dit blokje verwijst direct naar alle villa’s in Oostenrijk

Bekijk alle villa’s in Oostenrijk

Huur je een vakantiehuisje in Oostenrijk, dan kun je rekenen op een sportieve vakantie. Hier maak je de mooiste bergwandelingen door een prachtige omgeving. Immense watervallen, de frisse berglucht, het geluid van koeienbellen in het dal… In Oostenrijk beleeft het hele gezin gegarandeerd een geweldige vakantie.

Oostenrijk bergen
Niet in de laatste plaats door het indrukwekkende berglandschap. Trek je stevige wandelschoenen aan, smeer een paar broodjes, vul wat flesjes met water en je bent klaar om op avontuur te gaan. Want zo voelt het verkennen van de natuur in Oostenrijk altijd. Via een steile bergpas trek je door bossen, langs watervallen en kliffen, op zoek naar het volgende fantastische uitzicht. Eenmaal boven ga je op een rots zitten en word je met dat uitzicht beloond. In Oostenrijk kun je écht van de natuur genieten.

Oostenrijk Salzburg

Natuurlijk is het af en toe ook fijn om even onder de mensen te zijn. Naast gezellige bergdorpjes met enkele huizen en inwoners, zijn er ook genoeg grote steden te bezoeken. Wat dacht je van Salzburg, Graz of Wenen? Een dagje de stad in is een perfecte afwisselende vakantiedag. Morgen weer de bergen in, nog één keer van dat uitzicht genieten…

Klimaat in Oostenrijk

Het klimaat in Oostenrijk is vooral erg koud met koude winters.

  • januari -10 C
  • februari -15 C
  • maart -20 C
Bekijk alle villa’s in Oostenrijk