Veelgestelde vragen

Wie is Villaplanner?

Villaplanner is een website van Campingplanner B.V. Wij exploiteren verschillende websites in het Leisure-segment. Campingplanner is onder andere de initiatiefnemer van Campingtrend.nl.

Hoe werkt Villaplanner

Villaplanner maakt dagelijks een selectie uit het totale aanbod van aanbieders, lees verder.

Waarom is Villaplanner gratis?

Om te beginnen willen we jou de beste ervaring bieden bij het zoeken, vinden en boeken van een vakantiehuisje. De aanbieders betalen ons een percentage van de boeking die jij maakt. Dat gaat overigens niet ten koste van jouw prijs voor een reis.

Selecteert Villaplanner vooral dure aanbieders?

Nee, we selecteren ook niet op de aanbieders die de hoogste vergoedingen uitkeren. Wij selecteren bij voorkeur op het beste aanbod. Voor zover mogelijk bekijken wij vooral welke aanbieders de beste aanbieding hebben voor jou.

Is Villaplanner aangesloten bij de ANVR of SGR?

Villaplanner is geen reisorganisatie, de reis wordt direct geboekt bij de aanbieder. Let er echter altijd op of die aanbieder wel is aangesloten.

Ik ben ontevreden over mijn reis, wie moet ik bellen?

Je hebt een reis gevonden via Villaplanner en je bent niet tevreden. Dat vinden wij heel vervelend! De reis hebben wij voor je gevonden maar de boeking heb je gedaan bij een van de reisorganisaties die wij op onze site vermelden. Je bent dus uiteindelijk hun klant. Bij hen kun je met jouw klacht terecht.